ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Στη γραφική και κοσμοπολίτικη Αράχοβα το 1980 άρχισε να λειτουργεί η οικογενειακή επιχείρησή μας. Από τα πρώτα μας βήματα στόχος ήταν η διάθεση παραδοσιακών προϊόντων ένδυσης, δώρου και διακόσμησης, με έντονη την παρουσία της ελληνικότητας και του τοπικού στοιχείου.

Οι κλιματολογικές συνθήκες του χωριού μας και οι τάσεις της μόδας έφεραν άμεσα στο κατάστημά μας και ποιοτικά επιλεγμένα προϊόντα γούνας και αξεσουάρ που ξεχωρίζουν.

Στο πέρασμα των χρόνων η πληρότητα και η ποικιλία των προϊόντων, καθώς και η διαφορετικότητά τους, αποτελούσε πάντα κύριο μέλημά μας. Έτσι πλησιάζοντας τα 40 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο, έχουμε να παρουσιάσουμε εκατοντάδες κωδικούς αγαθών, κορυφαίες συνεργασίες με ειδικευμένες εταιρίες και έχουμε δημιουργήσει σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Αυτές οφείλονται στον τρόπο εξυπηρέτησής τους, στην ποιότητα των προϊόντων μας και στις τιμές τους που παραμένουν ασυναγώνιστες ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις τους στην αγορά.


Υπεύθυνος καταστήματος


Ο Στάθης Παπαλεξανδρής συνεχίζει μια οικογενειακή παράδοση 36 χρόνων με την ίδια όρεξη για να οδηγήσει την επιχείρηση στα νέα δεδομένα της αγοράς. Στόχος του να ανεβάσει στην κορυφή τις προδιαγραφές για τα προϊόντα που εμπορεύεται το κατάστημα αλλά και να διατηρήσει τις αρχές της τοπικής παραδοσιακής αγοράς της Αράχοβας.